Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

De compleet nieuwe XC90 (bron: volvocars.nl)

Geplaatst op: 4 september 2014

We vieren de introductie van de compleet nieuwe XC90 met een First Edition die exclusief online wordt verkocht. Ter ere van ons oprichtingsjaar worden er slechts 1927 compleet nieuwe XC90 First Edition-auto’s uitgebracht, elk met een uniek nummer!

Gelimiteerde oplage

Er worden wereldwijd 1927 compleet nieuwe XC90 First Edition-auto’s uitgebracht, elk met een uniek nummer. In Onyx Black. Volledig uitgerust. Exclusief online gedurende korte tijd verkocht. Het is meer dan een nummer: het is uw verhaal.

Unieke kenmerken

Elke First Edition wordt van een uniek nummer en unieke kenmerken voorzien. In de instaplijsten wordt een uniek nummer gegraveerd en aan de buitenkant komt naast de motorbadge een First Edition-embleem te staan. Ook op de sleutel komt een ‘First Edition’-inscriptie te staan.

Eersteklas interieur

Verfijnde, handbewerkte materialen, waarvan een aantal typisch Zweedse, creëren kalmte, ruimtelijkheid en comfort. De zachte, geventileerde stoelen van Nappa, de Walnut inleg en het met leder beklede dashboard en stuurwiel geven het interieur een moderne, Scandinavische sfeer.

Zweedse lifestyle

Trouw aan zijn exclusieve aard is het exterieur van de XC90 First Edition uitgevoerd in een diep, glanzend Onyx Black metallic kleur. Samen met de watervalgrille straalt de auto elegante eenvoud uit, die wordt geaccentueerd door sieraadachtige elementen.

Klik op de onderstaande link voor nog meer details.

http://www.volvocars.com/nl/all-cars/all-new-volvo-xc90/pages/default.aspx#/firstedition/intro

© 2020  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code