Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Volvo V60. Zaken auto van het jaar   (bron: Volvo Cars Nederland)

Geplaatst op: 26 september 2014

Volvo V60 “Zakenauto van het jaar 2015”

Volvo’s V60 mag zichzelf ‘Zakenauto van het Jaar 2015’ noemen. De titel geldt voor de gehele motorenrange. Algemeen Directeur Richard Snijders nam de prijs vanmiddag in het Gelderse Putten in ontvangst. De eretitel werd toegekend onder voorzitterschap van het vakblad “Automobiel management”.

De jury

De jury sprak zich enthousiast uit over deze sportieve Estate.”Hij is een mooie winnaar, want hij is honderd procent zakenauto”. De verkiezing ‘Zakenauto van het jaar’ vindt plaats onder voorzitterschap van het vakblad ‘Automobiel Management’. De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsulent.

Volvo Estatemerk bij uitstek

Dat de V60 zo populair is in het zakensegment, is volgens Snijders beslist niet alleen maar te danken aan de gunstige CO2-cijfers. “We zijn nu eenmaal een Estate-merk en dominerend in het segment van stationwagons. De V70 heeft 50 procent van zijn segment in handen en de V60 zelfs 60 procent. Het is simpelweg onze core business, daarom zullen we continu met ontwikkelingen blijven komen bij onze V-range.” Ongeveer de helft van de V60-verkopen komt daarbij voor rekening van de hybride-uitvoering.

Snijders dankte in zijn toespraak nog eens de Volvodealers voor hun inzet. En benadrukte het belang van de zakelijke markt en de marktbenadering die de dealers hierop toepassen.

Volvo V60 zakelijk én veilig

Volvo’s V60 is niet alleen een uitgesproken zakenauto, de Volvo V60 Plug-in Hybrid behaalde de hoogste Euro NCAP-score aller tijden voor een elektrische auto. De vijf sterren die de Volvo kreeg in de test van 2012 – inclusief een schuine frontale botsing met een snelheid van 64 km/uur – bewijzen dat de V60 Plug-in Hybrid hetzelfde hoge veiligheidsniveau biedt als de reguliere V60.

https://www.media.volvocars.com/nl/nl-nl/media/pressreleases/152513/volvo-v60-zakenauto-van-het-jaar-2015

© 2020  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code