Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Volvo Assistance

Volvo Assistance:

De zekerheid van de service van Volvo, ook onderweg. Een geruststellend gevoel.

Uw beroep op Volvo Assistance

Met uw Volvo Card profiteert u van Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, die wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance.

Direct contact

In Nederland (gratis):
0800 - 865 86 22 77

Voor hulp in het buitenland:
+31 70 314 51 76

Is uw Volvo uitgerust met On Call, dan kunt u ook gebruik maken van de “On Call” knop of de Volvo On Call app.

Upgrade: Volvo Premium Assistance

Met Volvo Premium Assistance kunt u onder andere 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Volvo Premium Assistance biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 45 voor 12 maanden.

Bestel nu

Declareren

Heeft u onderweg gebruik gemaakt van Volvo Assistance, dan kunt u voor uw declaratie gebruik maken van het online declaratieformulier. Zo kunt u eenvoudig en snel declareren.

Heeft u vragen over uw declaratie(s): +31 (0) 88 269 58 85.

Naar online declaratieformulier

Geniet van extra rijplezier met Volvo Card

Met Volvo Card kunt u nog meer plezier hebben van uw Volvo. Dit is een persoonlijke pas waarmee u kunt profiteren van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast bent u met uw Volvo Card – kosteloos – verzekert van Volvo Assistance.

Naar de Volvo Card website

Wanneer heb ik recht op Volvo Card?

  • Koopt of least u een nieuwe Volvo bij een officiële Volvo-dealer in Nederland, dan geniet u 3 jaar lang van de voordelen van Volvo Card.
  • Bij aanschaf van een occasion met het garantielabel Volvo Selekt bij de officiële Volvo-dealer in Nederland, heeft u 1 jaar recht op de Volvo Card.
  • Is uw Volvo ouder dan drie jaar en jaarlijks in onderhoud bij de officiële Volvo-dealer in Nederland, dan wordt de Volvo Card kosteloos met een jaar verlengd.
  • Een geïmporteerde Volvo dient u door de officiële Volvo-dealer in Nederland te laten registreren bij de Nederlandse importeur. Neem voor meer informatie contact op met ons op.

Voorwaarden Volvo Assistance en Card

Plan hier uw afspraak: https://www.autosnijders.nl/volvo-onderhoud/werkplaats-online

© 2021  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code