Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Volvo Insurance

Volvo Car Insurance is de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers. Hij geeft u de zekerheid dat uw Volvo puur Volvo blijft. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-dealer, met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance.

Waarde regeling - Flexibel eigen risico - Bonus- bescherming - Aantrekkelijk geprijsd

Aan u de keuze

Welke dekkingsvorm past het beste bij u? Volvo Car Insurance biedt een oplossing voor elke situatie. U kunt kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + Beperkt Casco én W.A. Volledig Casco. Bij elke dekking heeft u vervolgens de mogelijkheid om deze op uw wensen af te stemmen. Bij een WA + Casco verzekering heeft u naast de casco verzekering die standaard op basis van dagwaarde uit zal keren de mogelijkheid om deze uit te breiden met:

1 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (1 jaar geen afschrijving)
2 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (2 jaar geen afschrijving)
3 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (3 jaar geen afschrijving)

De boekwaarderegeling; voor uw geleasede Volvo afschrijving op basis van de boekwaarderegeling van uw leasemaatschappij. De financieringssaldo-verzekering; voor uw gefinancierde Volvo een extra verzekering voor uw openstaande financiering.

Bereken uw premie


Direct inzicht in de maandelijkse kosten zodat u makkelijk kunt vergelijken? Bereken hier eenvoudig en snel de verzekeringspremie.

Plan hier uw afspraak: https://www.autosnijders.nl/volvo-onderhoud/werkplaats-online

© 2021  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code