Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Met Volvo on Call wordt uw dagelijks leven een stukje eenvoudiger, en leuker! Makkelijk uw auto terugvinden of de status van uw auto checken. Maar ook onze hulp heeft u binnen handbereik. Of u nu een lekke band heeft, pech of betrokken bent bij een aanrijding, onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Wat kunt u allemaal met de Volvo on Call app:

  • Het klimaat in uw auto op afstand regelen of dagelijks uw ritten registreren. Het kan allemaal in onze smartphone app.
  • Pech onderweg. Druk op de knop Volvo On Call of gebruik uw mobiele app om met een helpdeskmedewerker te spreken, die de vereiste hulp naar uw gps-locatie kan sturen.
  • Noodhulp SOS-diensten. Druk in geval van nood op de SOS-knop in de plafondconsole voor onmiddellijke hulp.
  • Automatische waarschuwingen. Zodra er een aanrijding wordt gedetecteerd, waarschuwt uw Volvo een getrainde helpdeskmedewerker. Deze neemt contact op met het voertuig en stuurt indien nodig de hulpdiensten naar u toe.
  • Diefstal- en inbraakalarm. Volvo On Call wordt gewaarschuwd bij verdenking van auto-inbraak. Als uw auto wordt gestolen, gebruiken we het gps-systeem om hem te achterhalen of te immobiliseren.

Wij kunnen voor u het abonnement voor Volvo on Call voor u verlengen. De eenmalige kosten hiervoor bedragen €65,- voor 24 maanden. Neem hiervoor contact met ons op via 0541-512 514

© 2019  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code