Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Volvo on Call

Met Volvo on Call wordt uw dagelijks leven een stukje eenvoudiger, en leuker! Makkelijk uw auto terugvinden of de status van uw auto checken. Maar ook onze hulp heeft u binnen handbereik. Of u nu een lekke band heeft, pech of betrokken bent bij een aanrijding, onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Wat kunt u allemaal met de Volvo on Call app:

  • Het klimaat in uw auto op afstand regelen of dagelijks uw ritten registreren. Het kan allemaal in onze smartphone app.
  • Pech onderweg. Druk op de knop Volvo On Call of gebruik uw mobiele app om met een helpdeskmedewerker te spreken, die de vereiste hulp naar uw gps-locatie kan sturen.
  • Noodhulp SOS-diensten. Druk in geval van nood op de SOS-knop in de plafondconsole voor onmiddellijke hulp.
  • Automatische waarschuwingen. Zodra er een aanrijding wordt gedetecteerd, waarschuwt uw Volvo een getrainde helpdeskmedewerker. Deze neemt contact op met het voertuig en stuurt indien nodig de hulpdiensten naar u toe.
  • Diefstal- en inbraakalarm. Volvo On Call wordt gewaarschuwd bij verdenking van auto-inbraak. Als uw auto wordt gestolen, gebruiken we het gps-systeem om hem te achterhalen of te immobiliseren.

Wij kunnen voor u het abonnement voor Volvo on Call voor u verlengen. De eenmalige kosten hiervoor bedragen €65,- voor 24 maanden. Neem hiervoor contact met ons op via 0541-512 514

Plan hier uw afspraak: https://www.autosnijders.nl/volvo-onderhoud/werkplaats-online

© 2024  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code