Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Airco controle

Airco onderhoud, een noodzakelijk iets.

Wilt u onder alle omstandigheden van een perfect klimaat in uw auto kunnen genieten. Dan moet u weten dat de effectiviteit en de prestaties van de airconditioning, om een aantal redenen, langzamerhand gaan verslechteren.

In de zomer een heerlijk koel klimaat, in de winter geen beslagen ramen. Dan is het raadzaam om uw airconditioning regelmatig te onderhouden. Wanneer u uw airconditioning regelmatig bij onze werkplaats laat controleren, voorkomt u airco problemen.

Er is niets vervelende dat er op een airco systeem over onvoldoende druk beschikt dit leidt tot onnodige slijtage van de airco-pomp. En niet te vergeten een vervuild interieurfilter vermindert de luchtopbrengst en kan nare luchtjes binnenbrengen met als gevolg schimmelvorming in uw aircosysteem kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom voeren een functionele test van het airconditioningsysteem aan uw auto uit. Waarbij we de koelprestaties van de luchtstroom meten. Wij beschikken over de technische kennis en een airco-vulstation om uw airconditioning optimaal te onderhouden volgens de richtlijnen de autofabrikant.

Plan hier uw afspraak: https://www.autosnijders.nl/volvo-onderhoud/werkplaats-online


Tijd voor een airco controle? Maak een afspraak!

© 2024  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code