Textielstraat 2, 7575 CA Oldenzaal
Bel ons   Mail ons
Bel ons: Tel:  0541-512514
Mail ons: Mail:  info@autosnijders.nl

Schadeherstel

Strak volgens de normen van de autofabrikant. U verwacht van uw auto optimale veiligheid. U wilt tenslotte rijden in een veilige auto.

Auto’s worden steeds complexer. Dat komt onder meer door de vele strenge veiligheidsnormen die uw auto telt, met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die grotendeels aan het oog onttrokken zijn. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS (Side Impact Protection System), SIPS-bags, Inflatable Curtains en WHIPS (bescherming tegen een whiplash). Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige componenten, die uitsluitend door ervaren experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn.

Onze zorgvuldig opgeleide mensen kennen uw auto en al zijn specificaties tot in elk detail. Wij werken dan ook met originele onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de voorschriften van de autofabrikant. Uw krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Vandaar, dat u vier jaar garantie durven te geven op alle reparaties aan de carrosserie.

Plan hier uw afspraak: https://www.autosnijders.nl/volvo-onderhoud/werkplaats-online


Heeft u schade?

© 2024  -  Autobedrijf Snijders
Realisatie:   iDesign Studios  |  Pixel&Code